Sprzedam,
Zdjęcia mogę wysłać na maila, tutaj nie mieszczą się pliki ze względu na rozmiar powyżej 256 kb
1. Statyw, Trójnóg Jaxon z rolką traper. Używane, noszą normalne ślady użytkowania, sprawne. W rolce trapera brakuje blaszki na trzpieniu, więc ta część wypada, ja z tym żyłem, może ktoś to ogarnie. Model: PZ-TRA005 Tylko komplet, Cena 100zł z wysyłką.
2. 2x Wiadro sensas 15L plus jedna pokrywa, nie używane, leżały w garażu, w środku trzymałem nie odpakowane zanęty. 55zł + Wysyłka
3. Spinning Mikado Nihonto Light Spin 270cm 5-18g Używana, Od dłuższego czasu nie używałem jej, leżała w pokrowcu. WAA-270-270 65zł + Wysyłka
4. Spinning Mikado Blocks Player 240cm 1-9g, Użyta może 2x, Złamana szcztówka zaraz za przelotką, Wkleiłem nową przelotkę, Stan generalnie po za tym złamaniem końcówki bardzo dobry. WAA734-240 95zł + Wysyłka
5. Feeder Mikado Tachibana 390cm 120g 5 szczytówek, Używana, Zostało 4 szczytówki S,MS L - szklane, MH - węglowa. Wędka nosi normalne ślady użytkowania. Od dłuższego czasu leży w pokrowcu nie używana. Swego czasu głównie służyła mi do łowienia w rzece lub do dystansu. 95zł + Wysyłka
6. Szczytówki Daiwa 3oz nowa nie używana 60zł + wysyłka, 2oz użyta kilka razy 40zł + Wysyłka. 62cm, średnica
7. Spinning Mikado New Generation Sensual Medium Spin 240cm 5-25g. Wędka uszkodzona w szczytowym elemencie zaraz za druga przelotką. Po wklejeniu nowej przelotki długość jaką można uzyskać to 231cm. Stan elementów pozostałych dobry z +. WAA886-240 40zł + Wysyłka
8. Kołowrotek Shimano Catana 3000SFB Używany, Szpula auliminiowa, Zapasowa szpula z tworzywa, 0,18mm/240m Stan dobry, techniczne sprawny, podczas kręcenia już głośniejszy niż nowy, ale dalej służył do momentu zakupu nowych, od kilku lat leży w pudełku. 50zł + Wysyłka
9. Spławik Vimba VO 14 Odległościowy 14g, brak antenek, pawie pióro było uszkodzone, zostało zaklejone taśmą i zalakierowane, działa. 10zł + Dostawa
10. Spławiki 22-90 Sinflex Mochkov, zestaw, 10g z antenką, 12g z antenką, dwie kolejne 12g z nowym adapterem bez antenek, pasują od cralusso, obie te 12g lakierowane, jedna posiada zalakierowane uszkodzenia, 14g zalakierowane uszkodzenia, bez antenek 20zł + Wysyłka
11. Spławiki 22-25 Silnflex Slider zestaw, bez antenek, pasują te od cralusso, dwa spławiki (12 i 14g) bez adapterów, druga 12g adapter bez krętlika (ucięty pod montaż adaptera drennana), ten sam system w 10g wersji, 14g z krętlikiem i włożonymi tulejkami ptfe. Spławiki posiadają uszkodzenia, lakierowane. 20zł + wysyłka
12. Spławiki Cralusso Rocket zestaw, bez antenek, 6,8,10g i chyba 16g ( zmyty napis ) Sprawne, gratis promatch 7g na części. 40zł + wysyłka
13. Spławiki Cralusso ZeroSlider, zestaw, zawartość widoczna na zdjęciu, nowe, nie używane. 20zł + wysyłka
14. Spławiki Cralusso Control Match 5g, 2 szt mam bez opakowania, nowe nie używane, cena za 1 szt. Ilość 10szt. 10zł sztuka + wysyłka
15. Cralusso Silikonowa Rurka Antysplontaniowa, 3 opakowania 6szt w każdym, Zestaw, Cena za całość, Nowe 5zł + wysyłka
Sprzedam wędki, spławiki, statyw, akcesoria,
Moderator: Malak
Re: Sprzedam wędki, spławiki, statyw, akcesoria,
12,13,11,10,5,1,2 Sprzedane
14- zostało 7 szt.
14- zostało 7 szt.
Wróć do „Sprzedam/Kupię/Oddam/Zamienię”