Podpórki
Moderator: Malak
-
- kadet
Podpórki
Witam Panowie kupię kilka sztuk podpórek używanych. Interesowały by mnie podpórki samoróbki z drutu. Często łowie nad zalewem na numerkach czy od przedszkola i cieżko fedeerka ustawić. Także jak by ktoś miał do sprzedania lub miał możliwość zrobienia to był bym zainteresowany.
BYŁ BĘDZIE JEST !
Re: Podpórki
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9 ... f1bJFpBniQ
kup sobie takie i po problemie, są dostępne w lubelskich sklepach wędkarskich. Końcówka ma mniejszą średnice, co pozwala wbić ją w szczeliny między płytkami chodnikowymi.
kup sobie takie i po problemie, są dostępne w lubelskich sklepach wędkarskich. Końcówka ma mniejszą średnice, co pozwala wbić ją w szczeliny między płytkami chodnikowymi.
-
- kadet
Jesteś pewien że wejdą miedzy szczeliny ? Ja widziałem jak dużo osob ma samoróbki z drutu sztywnego
BYŁ BĘDZIE JEST !
sam takowe posiadam i dają rade
Owszem ,dają radę ale czasami trzeba poszukać odpowiednich szczelin między płytkami,ja jednak polecał bym własnie samoróbki ,mam zrobione z drutu zbrojeniowego śr. 6 mm i są debeściarskie na zalewowy chodnik.
Ps. Raz widziałem gościa który gdy nie mógł wbić podpórek wyjął młotek i rozbił trochę płytki
Ps. Raz widziałem gościa który gdy nie mógł wbić podpórek wyjął młotek i rozbił trochę płytki

Wróć do „Sprzedam/Kupię/Oddam/Zamienię”