Kupie elektroniczny sygnalizator!!!!!
Moderator: Malak
Kupie elektroniczny sygnalizator!!!!!
Kupie elektroniczny sygnalizator nie musi bys nowy i wypasiony. Mozebyc jakiej gorszej firmy. Potrzebuje go jak najszybciej.
jeśli na już, to proponuję podjechać na targ pod zamkiem, ja w zeszłym roku kupiłem tam sygnalizator bezfirmowy za 30zł i muszę powiedzieć, że jestem zadowolony i mi taki wystarcza. Oczywiście jeśli nie oczekujesz jakości ze średniej i wyższej półki
"Twój zestaw jest tak mocny, jak mocne jest jego najsłabsze ogniwo"
-----------------------------------
-----------------------------------
- kudlacz1125
- junior
- Kontaktowanie:
39 pln nowy cormorana na cichej http://allegro.pl/item584562980_takaryb ... _2000.html
Lepsza płoć na haku, niż karp w tataraku :)
Adrian '85 włodawa
Adrian '85 włodawa
grodzio pisze:Ile moze kosztowac sygnalizator elektoniczny z wejsciem do euroswingera. Oczywscie w sklepie w lublinie jakies podstawowy ma byc ten sygnalizator.
Zależy czego oczekujesz od sygnałki i gdzie będziesz jeździł.Bo jeżeli będziesz tylko przy kijach i nie będziesz dalej odchodził to wystarczą ci videotronicki.Za ok 70 zł.Natomiast jeżeli chcesz zaoszczędzić 30 zł i zapłacisz 40 bo tańsze i chcesz jeździć na nocki z tego co rozumiem ty minimum video...Koneserki podobno są fajne ok 80zł i wiesz przynajmniej że z nimi możesz posiedzieć w deszcz,choć z tym to też można polemizować.
INTERNATIONAL WATCH COMPANY
ja mam jaxony carp sport 10 z wyjsciem na singera i nic lepszego nie potrzebuje te sa niezawodne (o ile sie je wlaczy
) do tego mam dwa swingery jaxona z iluminacja idealne podrobki foxa i tez polecam cena do jakosci bardzo dobra

IT'S NOT A HOBBY...IT'S WAY OF LIFE
Maciek Porębiak '83
Radzyń Podlaski
HACZYK CARP TEAM LUBLIN
Koło PZW Lublin HACZYK
Klub Piscari Lublin
Maciek Porębiak '83
Radzyń Podlaski
HACZYK CARP TEAM LUBLIN
Koło PZW Lublin HACZYK
Klub Piscari Lublin
Wróć do „Sprzedam/Kupię/Oddam/Zamienię”