Koło "Stoczek" Zakrzówek
Moderator: Malak
-
- kadet
To trzeba mieć tupet, żeby mnie posądzać o coś podobnego! Czytając forum znalazłem temat o sprzątaniu Koła "Stoczek". Zdjęcia zamieściłem więc tu trochę "z rozpędu", nie było to do końca przeze mnie przemyślane. Nie było też zamierzone(zrobione z premedytacją). Nie miejcie o mnie o to żalu, nie miałem złych intencji. Najlepiej jak bym je zamieścił w temacie Wody Górskie. Jak ktoś się poczuł tym dotknięty to bardzo przepraszam. Nie chciałem tym nic sugerować ani dawać coś do zrozumienia. Moją intencją było tylko pokazanie tego miejsca (w jakim jest w nieporządku). Gdzie to jest, to każdy z kolegów wędkarzy znakomicie powinien wiedzieć. Szczerze mówiąc jak bym miał ze dwa worki to bym to sam posprzątał. Nie zrobili go sami wędkarze, tylko głównie okoliczni "smakosze trunków". Nasuwa mi się jeszcze jedno pytanie - czy tych porządków nie powinna robić tutejsza Gmina? Teren ten nie przylega bezpośrednio do rzeki, w związku z tym pytanie wydaje sie chyba zasadne. W jakim stanie jest ten stół też widać jak na dłoni.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
bez względu na intencje o wiele korzystniej dla naszego środowiska wód górskich byłoby umieszczenie zdjęcia z dwoma workami pełnymi śmieci. Nie mamy czasu, możliwości, tylko wędkujemy- uwieczniając w takich sytuacjach zdjęcie śmiecie, sugerujemy jakoby ktoś inny miał je za nas posprzątać. Posprzątanie jest możliwe zawsze gdy tylko o tym pomyślimy
-
- kadet
- Kontaktowanie:
Maksik nie rozpędzaj się tak. Jak chłopak pracuje od poniedziałku do soboty to szkoda bardzo żeby jeszcze w niedziele edit
Ostatnio zmieniony 18 mar 2012, 07:13 przez Mateusz Irsak, łącznie zmieniany 1 raz.
- live4flyfishing
- senior
- live4flyfishing
- senior
Ale Marek, przepraszam, że się wtrącę. Ty chłopie nie masz obowiązku się przed nikim tłumaczyć. Olej warcholstwo i rób swoje bo i Ciebie dopadnie epidemia "czerwonki"
Fly Fishing, the true meaning of life...
https://www.facebook.com/pages/Live-4-Fly-Fishing/146579348844194?ref=ts&fref=ts
https://www.facebook.com/pages/Live-4-Fly-Fishing/146579348844194?ref=ts&fref=ts
mark1-to wytłumacz mi po co te foty były zamieszczone,i czy czasem nie byłeś dziś kontrolowany na Bystrzycy?mark1 jeśli to nie Ty,to przepraszam;PWacław-no co mam Ci odpisać-sam sobie odpowiadasz,Mati-pracujemy w soboty-my poznaliśmy się,więc powinieneś zrozumieć i mnie;zanim skrytykujemy ludzi,którzy coś robią,popatrzymy na siebie,czy my robimy coś,czy etam?i to nie do Ciebie Mati się tyczy.
maks pisze:Gimzi Ty nigdy nie masz czasu na prace przy rzekach,ale na łowienie i struganie przynęt czas zawsze znajdujesz-nie?
Widać nie bardzo mnie znasz, bo mój czas na ryby (czyt. wyjazdy nad wodę) ograniczony jest maksymalnie do 2-3 w miesiącu.
A co do strugania... jakoś w nocy łowić nie lubię, a woblery mam czas robić dopiero po godzinie 20
Jakub Giezek, rocznik 1990, Koło Lublin-Miasto.
Mogę tylko potwierdzić to co napisał Piotrek i jeszcze raz podziękować gospodarzom za gościnę. Zabawa super szczególnie dla dzieci. Nagrody dla najmłodszych ufundowało sporo osób i sklepów wędkarskich, które Mirek wymieniał na spotkaniu (serdeczne dzięki) było z tego powodu wiele radości DZIĘKUJĘ w imieniu najmłodszych. Myślę, że ta impreza wejdzie na stałe do wędkarskiego kalendarza. Pozwolę sobie jeszcze podziękować jednej osobie za olbrzymi wkład i serce Mirku Dziękuję.
Piotr Skałecki Lublin Expert