Koło wędkarskie "Spółdzielca"
Moderator: Malak
Koło wędkarskie "Spółdzielca"
Jest na forum ktoś z tego koła poza mną ?
Najbliższe zawody mają sie odbyć 18.04.2009 r na Sannie w Opoce - tak przynajmniej wynika z rozpiski...
Najbliższe zawody mają sie odbyć 18.04.2009 r na Sannie w Opoce - tak przynajmniej wynika z rozpiski...
Nie wiem czy "trzeba" ale chyba lepiej zadzwonić do prezesa lub przynajmniej do skarbnika ze sklepu na Narutowicza, bo jak nie będzie chetnych to nie daj Boże odwołają ...
Z tego co wiem to zawsze była zamawiany autokar na zawody więc pewnie jakaś orientacyjna liczba chetnych jest potrzebna.
Artur - skad masz info że Tyśmienica a nie Sanna ? (jesteś junior czy senior - bo nie widać ;) )
Z tego co wiem to zawsze była zamawiany autokar na zawody więc pewnie jakaś orientacyjna liczba chetnych jest potrzebna.
Artur - skad masz info że Tyśmienica a nie Sanna ? (jesteś junior czy senior - bo nie widać ;) )
Darek S pisze:Nie wiem czy "trzeba" ale chyba lepiej zadzwonić do prezesa lub przynajmniej do skarbnika ze sklepu na Narutowicza, bo jak nie będzie chetnych to nie daj Boże odwołają ...
Raczej Junior. Wujek mi powiedział ze chyba raczej będą na Tyśmienicy
Ostatnio zmieniony 15 kwie 2009, 12:26 przez artur12, łącznie zmieniany 2 razy.
- Przemek. Ł
- VIP
- Kontaktowanie:
Darek S pisze:Normalnie jaja jakieś !
Skoro było ustalone , że na Sannie to po co w ostatniej chwili zmieniać na podobną rzeczkę Tysmienicę?
Sam nie wiem. jak juz pisałem nie jestem pewien na 100%. Jak będzie woda wysoka na sannie to pewnie na tyśmienicy będą, trzeba poczekać może akurat na sannie będą

PS. Jeśli będą na sannie to sory za wprowadzanie w błąd.
Ja osobiście jestem za Tyśmienicą z dwojga złego, bo co innego wysoka woda na Tyśmienicy a co innego na Sannie. BYłem na tej Sannie tydzień temu i była wtedy cofka z Wisły. Nędza.
Na Tyśmienicy przynajmniej brzeg jest płaski, a na Sannie będziemy siedzieli na błotnistej skarpie jak trochę wody opadnie.
Zobaczymy, jakoś tam będzie ;)
Na Tyśmienicy przynajmniej brzeg jest płaski, a na Sannie będziemy siedzieli na błotnistej skarpie jak trochę wody opadnie.
Zobaczymy, jakoś tam będzie ;)
Koło PZW Haczyk
Re: Tyśmienica w Tchórzewie
Darek S pisze:tak wygląda miejsce gdzie byłyby zawody, gdyby były w Tchorzewie
Rzeczywiście piękna rzeczka, tylko ciekawe czy ryby dopiszą

Burza to siła wyższa, ale deszcz nie powinien mieć wpływu. Nawet gdyby burza miała nadejść to warto pojechać, bo przeciez nie trwa wiecznie i można poczekać aż przejdzie.
Zobaczymy - na razie nie wiadomo do końca gdzie jedziemy na północ czy na południe więc burza to jeszcze mniejszy problem ;)
Zobaczymy - na razie nie wiadomo do końca gdzie jedziemy na północ czy na południe więc burza to jeszcze mniejszy problem ;)
Koło PZW Haczyk
Panowie - nic miłego w burzę z tyczkami NA ZAWODACH PODCZAS ŁOWIENIA kiedyś też miałem przyjemność łowić przez 1h na mistrzostwach swojego koła w burzę i to niemałą Pioruny waliły od 6tej do 10tej rano Fatalnie Ale wam to nie grozi Jest za wcześnie na tak gwałtowne zjawiska jak w lato ale nigdy nie mów nigdy Koniec offtopa
Piękna rzeczka naprawdę Mam sentyment do takich ciurków
Piękna rzeczka naprawdę Mam sentyment do takich ciurków
Gawriołek Grzegorz, Rocznik 1987
Koło PZW Azoty Puławy
Koło PZW Azoty Puławy
NIe było na szczęście żadnej burzy, poza burzą mózgów gdzie pojechać na zawody i ostatecznie wygrała rzeka Sanna.
Nie mam całej rozpiski kto ile złowił ale tych, którym lepiej poszło pamiętam:
Mistrzem koła został Sebastain Damakin z wynikiem 1860 gr i ładną bonusową, chyba półkilowa świnką
II miejsce Dariusz Schulz
1680gr
III miejsce Mariusz Hawrył 1300gr
IV miejsce Michał Schulz
1120gr
Jak ktoś pamięta dalej może dopisać
Nie mam całej rozpiski kto ile złowił ale tych, którym lepiej poszło pamiętam:
Mistrzem koła został Sebastain Damakin z wynikiem 1860 gr i ładną bonusową, chyba półkilowa świnką
II miejsce Dariusz Schulz

III miejsce Mariusz Hawrył 1300gr
IV miejsce Michał Schulz

Jak ktoś pamięta dalej może dopisać
Koło PZW Haczyk
No i znowu mamy zawody i znów jest problem, bo miały być na Tysmienicy w Tchórzewie lub na Wieprzu i nikt nic nie wie a zawody w niedzielę. Na Tyśmienicy już ma koło Lubartów - a tam w Tchórzewie jest tylko jeden fajny kawałek i oni będą wcześniej. Na Wieprzu też nie wiadomo gdzie.
Kurcze, nie może być tak, że zawody są tam gdzie zdecydują siedząc już w autobusie !!, bo ostatnio zamiast na rzekę o mało co nie pojechaliby na jezioro.
Ktoś coś wie lub przewiduje chociaż?
Kurcze, nie może być tak, że zawody są tam gdzie zdecydują siedząc już w autobusie !!, bo ostatnio zamiast na rzekę o mało co nie pojechaliby na jezioro.
Ktoś coś wie lub przewiduje chociaż?
Koło PZW Haczyk