Koło NR 30 Lubartów Staw
Moderator: Malak
- Przemek. Ł
- VIP
- Kontaktowanie:
befree pisze:Skoro należysz do innego Koła to nie możesz startować na na zawodach organizowanych dla członków tego Koła.
to beznadziejnie...
Tylko Mistrzostwa Koła powinny być dla członków kól, inne zawody mogą być otwarte.
Więcej osób - lepsza rywalizacja.
My zrobiliśmy MK nad zalewem połączone z pucharem sponsora, jako goście byli nasi koledzy ze Świdnik Miasto. Rywalizacja była super - ponad 40 osób startowało.
ak.wsk pisze:Tylko Mistrzostwa Koła powinny być dla członków kól, inne zawody mogą być otwarte.
A były to własnie mistrzostwa koła wiec tylko dla członków. Proste jak drut i nie wiem po co ta cała polemika. Jeśli pogoda dopisze byc może tak jak w tamtym roku zostaną zorganizowane otwarte zawody. Tyle w tym temacie.
- Przemek. Ł
- VIP
- Kontaktowanie:
- Przemek. Ł
- VIP
- Kontaktowanie:
skonczcie juz bo to sie zle czyta chlopak zapytal o zawody czy sa a nie czy moze brac w nich udzial i tyle a wy zamiast odpowiedziec ze sa lub nie walicie naskok na kolege ze po co pyta jak i tak nie morze brac udzialu kurcze tak ciezko jest normalnie odpowiedziec fajna tam u was atmosfera jest bardzo kolezenska pozdrawiam
Paweł Rybaczek, rocznik 1983,
Przemek. Ł pisze:ale on tylko zapytal sie czy sa takie i takie zawody! odpowiedziales okej, ale nie wiem po co dalej komentarze, ze nie mozesz itp?
no to tak,
spotkałem się z Sadurem, bo sprzedawałem Mu świder i mówił że chciał by wystartować na zawodach na Krzczeniu ...
poza tym pozdrawiam koło Lubartów.
Przedstawiam wstępny terminarz zawodów na rok 2010, wszelkie terminy i miejsca mogą ulec zmianie, np z przyczyn pogodowych...
17.05.2010 - Spławikowe Mistrzostwa Koła – J. Krzczeń
13.06.2010 - Puchar Lata – Łowisko Specjalne Wzory (możliwość zmiany)
27.06.2010 - Zawody, Jubileusz 20-Lecie Koła – Łowisko Specjalne STAW Lubartów
31.07.2010 - Zawody Nocne – J. Firlej
05.09.2010 - Spinningowe Mistrzostwa Koła – J. W Ostrowie Lubelskim
12.09.2010 - Puchar Prezesa – Rz. Wieprz w Jeziorzanach
Jeśli macie jakieś propozycje to śmiało pisać
No to działaj
Nie wiem jak inni, ale np. ja chętnie bym przyjechał, Lubartów nie jest daleko, łowisko też jest raczej rzadko jest odwiedzane przez lubelskich wędkarzy, jeśli termin byłby odpowiedni to myślę, że dodatkowych kilka osób spoza Lubartowa by się zjawiło
Nie wiem jak inni, ale np. ja chętnie bym przyjechał, Lubartów nie jest daleko, łowisko też jest raczej rzadko jest odwiedzane przez lubelskich wędkarzy, jeśli termin byłby odpowiedni to myślę, że dodatkowych kilka osób spoza Lubartowa by się zjawiło
Tomasz Samoń '81
Koło PZW Lublin Haczyk
Koło PZW Lublin Haczyk
befree pisze:Przedstawiam wstępny terminarz zawodów na rok 2010, wszelkie terminy i miejsca mogą ulec zmianie, np z przyczyn pogodowych...
Chyba pomyliłeś datę bo 17.05 to poniedziałek.
A co z zawodami na otwarcie sezonu na stawie ? Były planowane (zresztą jak co rok) na 17 kwietnia.
-
- moczykij
- Kontaktowanie:
sajo pisze:No to działaj
Ja bym bardzo chętnie pojechał, zwlaszcza na Wzory i na Staw w Lubartowie. Właściwie to z domu w Annoborze mam tam rzut beretem
Kamil S., rocznik 1986.