Witam, mam do sprzedania dwa federy jak w temacie. Wędki kilkuletnie ale w bardzo dobrym stanie, moim zdaniem o wiele lepsze od nówek Mikado, Robinsona, Jaxona i innego badziewia. Typowo leszczowe federy idealnie nadają się na zalew i jeziora. Do wędek są dwa kołowrotki Mitchell Top Match, w bardzo dobrym stanie. Ostatnio były oddane do przeglądu, zostały wyczyszczone i przesmarowane. Człowiek który to robił stwierdził, że w mechaniźmie brak jakichkolwiek śladów zużycia. Kilka lat temu zestaw mnie kosztował 1100 zł, w tej chwili cenię go na 420 zł ( 2 wędki + 2 kołowrotki) lub pojedyńczo 250 zł za wędkę z kołowrotkiem. Przy zakupie całego zestawu dorzucam podpórki i kilkanaście koszyczków zanętowych. Dodam jeszcze, że na kołowrotkach nawinięta jest nowa żyłka Maver Stone River rozm. 0,18 mm, najlepsza żyłka do federa jaką używałem ( to nie tylko moje zdanie ). Tel 0-697-098-593. kontakt tylko telefoniczny, na priv. i e-maile nie odpowiadam. Wędki mogę dostarczyć w promieniu 50 km. od Puław.
Polecam naprawdę warto.
Mitchell Top Feeder 3,3 m i 3,6 m
Moderator: Malak
Wróć do „Sprzedam/Kupię/Oddam/Zamienię”