Kupię używany kołowrotek na grunt/spławik
Moderator: Malak
Kupię używany kołowrotek na grunt/spławik
Poszukuje czegoś do 50zł, w stanie minimum dobrym, mogą być starsze modele. Nie interesują mnie targowe za 30zl albo jakies jaxony itp. z dolnych półek.
Re: Kupię używany kołowrotek na grunt/spławik
To podaj jakieś przykłady żebyśmy wiedzieli Ci masz na myśli. Jaki to może być kołowrotek do 50 zł?
za 5 dych i nie z dolnej półki to raczej ciężko będzie
Dokładnie ziemson, dlatego proszę o jakiś przykład bo jakoś nic mi do głowy nie przychodzi
Więc np. starsze dragony, sam mam mystery czy jakos tak już z 8 lat, młynek o pięknej miękkiej pracy, żadnych luzów itp., fakt farba pozłaziła bo to model tańszy dałem wtedy niecałe 70zł, ale jak mowie działa bez zarzutu do dziś. Inne przykłady to korby w okolicach 100zł używane ze 3-4 sezony wiec akurat z polowe ceny warte:)
Kiedyś kupilem kolowrotek od jakiegoś faceta z łęcznej przyniósl calą torbę rużnych kołowrotków ja kupilem za stówkę ale miał inne tańsze wszystkie markowe solidne krenciolki w niektórych brakowalo korbki albo szpuli ale te części dostać mozna ta,io w sklepie. Ja numeru juz pewnie nie znajde ale szukaj na alegro sprzętu wędkarskiego z łęcznej i popytaj moze jeszcze coś ma.
daiwa crossfire300 stan dobry cena 50
Wróć do „Sprzedam/Kupię/Oddam/Zamienię”