Zakupię tyczkę 9,5 lub 11m dla 11 letniego baaardzo początkującego juniorka.
Budżet ok 200-300zł, najlepiej z dodatkowym topem.
[k] Kupię tyczkę dla bardzo początkującego juniora
Moderator: Malak
[k] Kupię tyczkę dla bardzo początkującego juniora
Koło PZW Haczyk
Re: [k] Kupię tyczkę dla bardzo początkującego juniora
Darku może baz topa ale za to nowa i na gwarancji i w budżecie się mieści Tyczka X2 Raven
IT'S NOT A HOBBY...IT'S WAY OF LIFE
Maciek Porębiak '83
Radzyń Podlaski
Koło PZW Lublin HACZYK
Maciek Porębiak '83
Radzyń Podlaski
Koło PZW Lublin HACZYK
Obawiam sie że przy tej wadze wędki to po dwóch wyjazdach junior skrzywienia kręgosłupa dostanie.
może tą trochę ponad budżet http://allegro.pl/tyczka-9-5-metra-jaxo ... 72530.html
może tą trochę ponad budżet http://allegro.pl/tyczka-9-5-metra-jaxo ... 72530.html
Tomek Michalak,
Szczerze mówiąc to najchętniej czekam na jakąś tanią używkę jaxona itp. z dodatkowym topem, który da sie przerobić na kubek, ale zobaczymy
Koło PZW Haczyk
- Bartek10_1996
- junior
Witam!!!
Ja posiadam Mikado HI_KEVLAR 11m prawie nówkę z rolkami I_I 50cm, tulipanami. W razie pytań proszę na pw
Ja posiadam Mikado HI_KEVLAR 11m prawie nówkę z rolkami I_I 50cm, tulipanami. W razie pytań proszę na pw
"Łowię bo lubię..."
Nadal aktualne, bo ktoś sie wycofał ze sprzedaży w ostatniej chwili. Tak więc jak w temacie potrzebna tyczka najlepiej 9,5 - 11m w niewielkich pieniadzach .
Koło PZW Haczyk
-
marecki802
- kijanka
Witam mam york warrior 11 m +top do kubka z rolkami I_I 50cm jaxon i siateczka do odkladania maver jesli interesuje prosze na pw pozdrwiam
Wróć do „Sprzedam/Kupię/Oddam/Zamienię”