Dziś do sprzedania bardzo duża ilość akcesoriów za grosze. Do kosztów należy doliczyć wysyłkę
zgodnie z cennikiem PP.
UWAGA!
Bardzo proszę o wpisywanie zamówień wyłącznie w temacie, ja każdemu z osobna odpiszę na PW.
Z racji na bardzo dużą ilość szpargałów ułatwi to organizację.
Zasada kto pierwszy ten lepszy. Ogłoszenie wystawione jest jeszcze tylko na jednym forum regionalnym.
1. 482 sztuki małych twisterów. Dragona i Phoenix Fishing. Do jutra stoi za 120zł za całość i wysyłam
w jednym z pudełek, każde w oddzielnej przegródce. Jak nie pójdzie - 0,25zł/sztuka.

2. Od lewej - podpórka rzeczna - 5zł za 2 sztuki; dwa scyzoryki Jaxon Hunter - po 5zł/sztuka.

3. Od lewej - igła do martwej rybki płaska - 0,75zł/sztuka; wiązarka do haczyków - 5zł;
PIN-ON-REEL - 5zł; wypychacze do haczyków - 1zł za 2 sztuki.

4. Od lewej - dzwoneczki - 0,50\ł/sztuka; sprężyny żebrowane 35gr i 15gr - fajna sprawa, tylko w sklepie
troche przy droga jak dla mnie - 2zł/sztuka; sprężyny zwykłe bez obciążenie - 0,50zł/2 sztuki.

5. Żyłki przyponowe Jaxon Eternum Premium. Nie są zleżałe, przechowywane w ciemnym i chłodnym miejscu.
Rozmiary od 0.08mm do 0.20mm - 1zł za szpulkę 30 metrów.

6. Od lewej - Uchwyty do bata STONFO różne rozmiary - 1zł/sztuka; uchwyty do wagglerów STONFO - 8zł/paczka;
Gumy do procy STONFO - 5zł/paczka.

7. Od lewej - zwijarka korkowa na przypony - 2,50zł/sztuka; igielit do spławików gruby i cienki - 2,50zł/paczka;
gruntomierz 10gram - 1zł/sztuka.

8. Od lewej - żyłka karpiowa FIUME 0,33mm - 10zł; stopery do kulek - 1zł/paczka; uchwyty do ciężarka - 1zł/paczka;
przypony karpiowe z fluorocarbonu - 5zł.

9. Stopery w rozmiarach S/M/L, brązowe i czarne - 0,50zł/paczka.

10. Od lewej - uchwyty do wagglera Jaxon - 1zł/paczka; agrafki Jaxon 0 - 0,50zł/paczka; krętlik potrójny 8 i 10 - 1zł/paczka;
stopery sznurkowe - 0,50zł/paczka.

11. Agrafki JAXON na górze z mocnym krętlikiem, na dole delikatniejsze - 1zł/paczka.

12. Krętliki na górze walcowe - 0,75zł/paczka; na dole baryłkowe - 0,50zł/paczka.

13. Ping-pongi :D różne rodzaj - 0,50zł/sztuka.