Pilne!!! Sprzedam sprzęt wędkarski
Moderator: Malak
Pilne!!! Sprzedam sprzęt wędkarski
Sprzedane
Ostatnio zmieniony 11 gru 2008, 16:51 przez scott, łącznie zmieniany 6 razy.
dembi pisze:Jeżeli można, to ja rezerwuję pozycję nr 3: Spinnig Mikado Temptation Light LS 244 Spin.
Z dostarczeniem możemy umówić się na przyszłą środę. Wcześniej niestety nie da rady ponieważ jutro wyjeżdżam. Proszę o podanie adresu na nr. GG ;) Powiem jeszcze że w miejscu złączki wędka ma kilka rys ale po rozłożeniu wędki (czyt. nałożeniu częśći na siebie) nic nie widać. Proszę jeszcze o ostateczne potwierdzenie na GG ;) Pozdrawiam i zapraszam inne osoby do kupna :)
Ostatnio zmieniony 01 sie 2008, 16:00 przez scott, łącznie zmieniany 1 raz.
sajo pisze:scott mam nadzieję, że to nie twój koniec z wędkarstwem, a tylko wyprzedaż niepotrzebnego sprzętu
Częściowo niestety tak. Przerzucam sie na paprochowanie z powodu braku czasu i muszę wyprzedać sprzęt który mi zalega a nie jest mi potrzebny ;)
INFORMUJĘ RÓWNIEŻ ŻE WRÓCIŁEM JUŻ Z WYJAZDU I CZEKAM Z CHĘCIĄ NA KOLEJNE OFERTY A TAKŻE ŻE POZYCJA NR 3 ZOSTAŁA JUZ SPRZEDANA !!!
Jazda po Lublinie dla kilku złotych jest dla mnie złym pomysłem ;) Jeśli się na coś jeszcze zdecydujesz to oczywiście dostaniesz wiadro gratis ( a mam ich jeszcze parę ;)). Jeśli będziesz w Świdniku to wtedy z chęcią Ci sprzedam któreś pojedynczo.
MNIEJ WIĘCEJ DO POŁOWY SIERPNIA MOGĘ MIEĆ PROBLEMY Z WOLNYM CZASEM WIEC DO TEGO CZASU ROZSĄDNĄ OPCJĄ JEST ODBIÓR OSOBISTY ;)
MNIEJ WIĘCEJ DO POŁOWY SIERPNIA MOGĘ MIEĆ PROBLEMY Z WOLNYM CZASEM WIEC DO TEGO CZASU ROZSĄDNĄ OPCJĄ JEST ODBIÓR OSOBISTY ;)
Jeśli po 16 to najlepiej czwartek lub piatek tak o 16,30. Wybierz kiedy bardziej Ci pasuje i napisz mi na pw. to podam Ci mój adres. ewentualnie dzwon na mój telefon
Ostatnio zmieniony 11 gru 2008, 16:52 przez scott, łącznie zmieniany 1 raz.
Wróć do „Sprzedam/Kupię/Oddam/Zamienię”